Uw bedrijf gaat van start. Een spannende tijd

U bent een van de startende ondernemers of van plan om zich binnenkort bij uw collega-ondernemers te voegen? Gefeliciteerd, u bent aan een spannende uitdaging begonnen of staat op de drempel van uw startende onderneming. Er komt veel op u af. De startende onderneming moet worden ingeschreven bij de kamer van koophandel, u krijgt een registratie bij de belastingdienst en u heeft klanten nodig om uw inkomen te verkrijgen. Doet u mee met het grote aantal ondernemers dat meer dan 80 uur per week werkt of is het voor u belangrijk om tijd over te houden buiten het werk om? We begrijpen dat uw hoofd van al deze zaken zou kunnen gaan tollen. Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg helpt ondernemers met administratieve ondersteuning en adviesdiensten. Als startende ondernemer kunt u rekenen op onze expertise om ook u een succesvolle start te kunnen geven.

Een praktijkvoorbeeld van startende ondernemers

Twee jongens waren net klaar met hun HBO opleiding in marketing- en communicatie en hadden elkaar gevonden in een dropshipping formule. Ze wisten precies hoe ze de startende webshop in moesten richten en bij wie ze producten in moesten kopen. De prijsonderhandelingen en de voorwaarden wisten ze overigens ook prima te bedingen bij de Aziatische ondernemers en producenten. We hebben deze jonge ondernemers kunnen helpen bij het bouwen van het administratieve raamwerk waar ze zelf mee verder konden, een uitleg over de import- en exportregels van- en naar Azië en de bijzondere aspecten van dropshipping en de belastingregels die daarbij horen. Met onze adviezen konden de startende jongeren binnen korte tijd volledig zelfstandig de administratie voeren en hadden ze slechts eenmaal per jaar onze ondersteuning nodig bij het opstellen van de jaarstukken en de belastingaangiftes.

Waar helpt Zuijdervliet & Turkenburg u als startende ondernemers mee?

  • Alle administratieve handelingen
  • Het inschrijven in registers en aanmelden bij instanties
  • Een raamwerk neerzetten voor de administratie
  • De keuze voor de juiste ondersteunende software
  • De keuze voor de juiste bedrijfsvoering

Mogen we u ook van dienst zijn?

Meer weten over onze praktische werkwijze en transparante adviezen? Bel dan voor meer informatie of het maken van een afspraak met administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449. Onze adviseurs helpen u ook met de succesvolle start van uw onderneming en ondersteunen u bij de snelst mogelijke groei in omzet en bedrijfsresultaat. Wij staan klaar voor startende ondernemers.