U en uw personeel willen overzicht over de salarissen

Het bijhouden van de salarisadministratie is nauwkeurig werk. De salarisadministratie is voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor tevredenheid van uw werknemers. Een goed opgezette salarisadministratie geeft u als werkgever direct het overzicht dat u nodig heeft voor uw financiële overzicht. Voor de meeste bedrijven zijn de salarissen de grootste kostenpost. Bij sommige bedrijven kan dit zelfs oplopen tot boven de 70 procent. Het is dus zaak om de salarisadministratie kundig te voeren, zodat u en uw personeel altijd weten waar ze aan toe zijn. Wilt u dit uit handen geven? Schakel dan Zuijdervliet & Turkenburg in. Wij verzorgen uw salarisadministratie.

Wat komt er kijken bij het voeren van de salarisadministratie?

Voor het bijhouden van een goede salarisadministratie is het verkrijgen en houden van overzicht de belangrijkste component. Dit overzicht wordt verkregen door een goede data invoer van contracten van personeel, inpassing van de cao en toepassing van de salarisregels. Die regels worden bepaald door de overheid. Door de berekeningen geautomatiseerd in de systemen te verwerken wint u snelheid en zal een overzicht met een druk op de knop te genereren zijn. Voor de juiste opzet en data invoer is kundig personeel nodig. Zij hebben de juiste opleiding, het talent en het inzicht om precies datgene te produceren wat gewenst of vereist is. Door een payrolling constructie of het uitbesteden van de salarisadministratie voorkomen veel bedrijven dat ze hier zelf personeel voor in moeten zetten en de kosten van softwareprogramma’s.

Salarisadministratie en meer bij door ons administratiekantoor

Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg heeft een praktische aanpak bij al haar financiële dienstverlening. Onze diensten bestaan uit:

  • Het voeren van een deel of de volledige administratie
  • Het gevel van fiscale adviezen
  • Het begeleiden van bedrijfsovernames< li>
  • Het begeleiden van startende ondernemers
  • Deeltrajecten op financieel gebied, bijvoorbeeld de loonadministratie

Meer weten over onze financiële dienstverlening?

Heeft u belangstelling voor een van onze activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening of wilt u meer weten over onze aanpak? Voor vragen over uw specifieke situatie of bedrijfsplan zijn onze medewerkers u graag van dienst. Voor meer informatie en het maken van een persoonlijke afspraak belt u met administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449. Wij regelen uw salarisadministratie.