Wat moet u afdragen voor uw personeel?

Loonbelasting is een onderdeel van het salaris van uw personeel. U kunt niet besluiten om uw loon bruto uit te betalen. De overheid heeft de betaling van loonbelasting als een verplichting aan de werkgevers opgelegd. U heeft dus een manier nodig om dit te berekenen. Draagt u zelf zorg voor de afdracht van loonbelasting? Dan heeft u daar toch echt een bepaald kennisniveau voor nodig. U gebruikt tabellen om het percentage loonbelasting te kunnen berekenen. Wilt u deze administratie graag uit handen geven Schakel dan Zuijdervliet & Turkenburg in.

Praktisch uw loonbelasting verplichtingen verwerken

Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg beschikt over veel kennis en ervaring om uw loonadministratie te verwerken. Zoals bij al onze dienstverlening, doen we dit op een praktische manier die u tijd oplevert en geld bespaart. Tabellen, overzichten, percentages en eigenlijk alles wat ertoe doet in uw financiële administratie, kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u liever een deel van de administratie zelf doen? Prima, ook hier leveren we maatwerk door, bijvoorbeeld, allen de loonbelasting voor u te berekenen of de loonstroken voor u te verzorgen. We leveren het maatwerk dat precies bij uw bedrijf past. Daar kunnen we ons beiden tevreden bij voelen.

De andere diensten van administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg

U kunt zich berken tot het door ons laten verzorgen van de loonbelasting, maar we duiden graag nog even kort aan van welke diensten u bij ons nog meer gebruik kunt maken:

  • Volledige financiële administratie bijhouden
  • Fiscaal advies
  • Bedrijf opstarten
  • Bedrijfsovername
  • Alle soorten belastingaangiftes verzorgen

U denkt groot? Dan moet u toch eens aan ons denken.

We verzorgen ook voor u graag de loonbelasting

Bent u enthousiast geworden over onze aanpak in financiële dienstverlening en wilt u de loonbelasting uitbesteden? Laten we dan persoonlijk contact hebben. Samen komen we ongetwijfeld tot een oplossing die past bij uw bedrijf. U mag rekenen op maatwerk dat precies past bij datgene u voor uw bedrijf wilt bereiken. Experts worden uitsluitend ingeschakeld als dit nodig is om uw doel te bereiken. Denk hierbij aan externe accountants of een notaris. Zuijdervliet & Turkenburg is bereikbaar op telefoonnummer 0172-444449 voor uw vragen of het maken van een persoonlijke afspraak.