Ld3oj92f Belastingdienst Zwolle

Hulp nodig bij het invullen van jouw belastingaangifte?

De belastingaangifte komt er weer aan. Heb jij hulp nodig bij het invullen van jouw belastingaangifte? Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg helpt niet alleen bedrijven bij het invullen, maar ook als particulier kun je bij hen terecht.

Alle inwoners van Nederland die meer dan € 46 belasting verschuldigd zijn of € 15 terugkrijgen van de Belastingdienst, moeten belastingaangifte doen. Dit moet ook als je geen oproep hebt gekregen van de Belastingdienst. Uiteindelijk bepaalt het geheel aan fiscale aftrekposten en belastingschijven hoeveel belasting je moet betalen. “Het is belangrijk om de belastingaangifte juist en volledig in te vullen”, vertelt directeur Jack Zuijdervliet. “Alleen dan kan de optimale aftrek worden benut.”

Vooraf ingevulde aangifte

Bij het invullen van de belastingaangifte maken veel mensen gebruik van de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Hierbij zijn jouw loon, WOZ-waarde van het huis, hypotheekgegevens en banksaldi automatisch ingevuld door de belastingdienst. Belangrijk is dat deze gegevens nog worden gecontroleerd. “Bij aankoop of verkoop van een huis of het oversluiten van een hypotheek zijn er ook eenmalig aftrekbare kosten die bij de belastingdienst niet bekend zijn”, vertelt Zuijdervliet.

Zuijdervliet & Turkenburg werkt samen met hypotheekbemiddelaar Freek Hypotheek. Voor de belastingaangifte verwijst Freek Hypotheek jou door naar Zuijdervliet & Turkenburg.

Zo is het ook van belang te kijken naar ziektekosten en giften. Ook van deze uitgaven kan een gedeelte fiscaal aftrekbaar zijn.

Heb jij hulp nodig bij de belastingaangifte, of heb jij behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Zuijdervliet & Turkenburg via 0172-444449 of stuur een mail naar alphenaandenrijn@slofwildenburg.nl .