De belastingdienst vraagt uw aandacht

De belastingdienst heeft de verplichting om fiscaal te innen en uit te keren aan bedrijven en particulieren. Fiscaal is een term die gelijk staat aan belasting en het is daarmee een begrip met vrijwel dezelfde definitie als belasting. De belangrijke taken van de belastingdienst op fiscaal gebied vragen om voortdurende aandacht naar bedrijven en particulieren. De overheid is bij de uitvoering van haar taken afhankelijk van de inkomsten die door de fiscus worden geïnd. Door u goed te laten voorlichten over de mogelijkheden die er zijn op fiscaal gebied, krijgt u een overzicht van uw aftrekposten. Dat zijn er vaak meer dan u wellicht denkt en door goed advies of eigen kennis, bespaart u zichzelf vaak veel geld.

Onafhankelijkheid in fiscaal advies

Er zijn tal van bedrijven die u overbodige adviezen geven en daar geld voor rekenen. Of de bedrijven die als onnodige tussenpersoon optreden via internetwebsites. Dezelfde informatie had u vaak gratis via de belastingdienst zelf kunnen verkrijgen. Het is daarom een kwestie van goed opletten of u niet voor een dienst betaalt die achteraf gezien niet nodig was geweest. Bij administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg leggen we kwaliteit in ons fiscaal advies. Daarbij zorgen we voor transparante advisering, zodat u, ook achteraf, goed vast kunt stellen of we voor u van meerwaarde zijn geweest.

Wat doet administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg?

Uit het bovenstaande blijkt al dat we niet houden van overbodigheid. Daar heeft u als ondernemer niets aan. We hebben onze werkwijze daarom gebaseerd op korte lijnen, het voorkomen van onnodig werk en het vermijden van niet strikt noodzakelijke rapportages. Dat scheelt u geld, omdat we sneller en voordeliger kunnen werken. We verrichten onder meer de volgende dienstverlening:

  • Fiscaal advies
  • Financiële administratie in brede zin
  • Bedrijfsovernames
  • Wijzigingen in de bedrijfsvorm
  • Begeleiding startende ondernemers

Maak ook gebruik van onze dienstverlening op fiscaal gebied

Vanuit onze dienstverlening zijn we aangesloten bij Fiscount. Hiermee hebben we ons, in uw belang, verzekerd van een professioneel netwerk op het gebied van fiscale dienstverlening. We staan voor de kwaliteit van onze adviseurs en onze diensten. Deze diensten zijn altijd praktisch ingericht en voorkomen overbodige werkzaamheden. Wilt u hier meer over weten of direct een afspraak plannen? Bel dan met administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449.