Geld besparen met een gedegen belastingaangifte

Fiscaal advies is een belangrijk onderdeel bij het besparen van geld op uw belastingaangifte. Jaarlijks lopen veel ondernemers veel inkomen en aftrek op fiscaal gebied mis, omdat er onvoldoende tijd wordt besteed aan de fiscaal in aanmerking komende aftrekposten. Als ondernemer wilt u gewoon hard werken voor uw bedrijf en daar natuurlijk liefst een goed belegde boterham aan overhouden. De belastingaangifte wordt dan vaak gezien als een lastige hobbel die geld kost en kostbare tijd verloren laat gaan. Door u te laten voorzien van een gedegen advies is het echter mogelijk dat u vele Euro’s terugkrijgt. Vergelijk de mogelijkheden die u op fiscaal gebied heeft maar eens met uw persoonlijke situatie. Daar kunt u zelf tijd aan besteden door de mogelijkheden op te zoeken. U kunt natuurlijk meer tijd besparen door u direct van advies te laten voorzien door een specialist op fiscaal gebied.

Hoe bespaarden wij voor een van onze klanten met fiscaal advies?

Een van onze klanten is een kleine ondernemer in de bouw. Zijn eenmanszaak liet zich niet van advies voorzien en wat hij voor mogelijkheden had op fiscaal gebied interesseerde hem niet. Hij wilde gewoon zijn werk in de bouw doen en niet worden lastiggevallen met papieren rompslomp. Tijdens een informele bijeenkomst raakte hij in gesprek met een van onze adviseurs. Hij vertelde enthousiast over de mooie projecten die hij had uitgevoerd en merkte op dat het met zijn inkomen wel wat beter mocht. Hij had echter geen zin om zich in de materie te verdiepen, omdat het hem onvoldoende interesseerde. Onze adviseur gaf hem een kort en praktisch fiscaal advies over de toepassing van de kleine ondernemersaftrek. Er werd een vervolgafspraak gemaakt en in datzelfde jaar was het inkomen van deze hardwerkende bouwvakker met duizenden Euro’s toegenomen. Een simpel advies met grote positieve gevolgen voor het inkomen.

De diensten van administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg

  • Belastingaangiftes opstellen
  • Volledig of gedeeltelijk de administratie bijhouden
  • Bedrijfsovername
  • Begeleiding startende ondernemingen
  • Wijzigingen in de bedrijfsvorm

Vraag ook om ons fiscaal advies bij al uw belastingvraagstukken

Bespaar ook op de kosten van uw administratie en vraag het advies van administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0172-444449. Wij werken praktisch en zijn flexibel in onze aanpak. U kunt een afspraak maken bij ons op kantoor, maar we kunnen ook bij u langs komen.