Wie doet uw administratie?

Wordt uw administratie al gedaan door een boekhoudkantoor of administratiekantoor? Of heeft u zelfs een accountantskantoor ingehuurd om uw administratie te doen? Dan zit u hopelijk goed met de kwaliteit van de dienstverlening van het boekhoudkantoor of andere financiële dienstverlener. Vaak is er geen aanleiding om de dienstverlening van het huidige boekhoudkantoor tegen het licht te houden en kabbelt alles voort. Heeft u zich wel een afgevraagd of uw huidige boekhouder er alles voor u uithaalt? Zou het misschien voordeliger kunnen? Of praktischer? Wellicht bent u eigenlijk gewoon niet tevreden en wilt u wel anders, maar neemt u daar de tijd niet voor. Door uzelf de tijd te geven om een vergelijking te maken tussen aanbieders, heeft u een flinke kans gecreëerd om te kiezen voor een voordeligere- en meer praktisch gerichte aanpak.

Waar staat administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg voor?

Administratie- en adviesbureau Zuijdervliet & Turkenburg is geen accountantskantoor en ook geen boekhoudkantoor. We zijn specialisten op het gebied van fiscale- en financiële dienstverlening. We werken voor ondernemers in het MKB en onze stijl kenmerkt zich door helderheid en een persoonlijke benadering. Uw bedrijfsbelang- of persoonlijk belang in het bedrijf- is voor ons aanleiding om de beste opties in uw specifieke situatie aan te bieden. We leveren maatwerk voor elk soort vraag. U ziet dit terug in onze communicatie, onze rapportages en ambitie. U denkt groot? Dan denken we graag met u mee!

Wij zijn meer dan een boekhoudkantoor

Een boekhoudkantoor zorgt ervoor dat uw boekhouding prima in orde is, maar de dienstverlening van Zuijdervliet & Turkenburg gaat een stuk verder dan het bijhouden van uw boekhouding. Wij leveren u namelijk ook de volgende diensten:

  • Fiscaal advies op maat
  • De gehele (financiële) administratie voeren of ondersteunen
  • Ondersteuning bij bedrijfsovername
  • Advies en uitvoering voor startende onderneming
  • Maatwerk oplossingen voor wijzigingen in de bedrijfsvorm en bedrijfsstrategie

Maak ook gebruik van onze diensten, bijvoorbeeld als boekhoudkantoor

Wilt u meer informatie over wat wij als boekhoudkantoor voor u kunnen betekenen? Of heeft u belangstelling voor een van onze andere vormen van dienstverlening? Bel dan met administratie- en adviesbureau Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449. Onze medewerkers en adviseurs geven u graag meer informatie over onze aanpak en werkwijze. Natuurlijk zorgen we ook in uw situatie voor de meest praktische oplossing, zonder rompslomp en via de kortste lijnen. Wij zijn uw boekhoudkantoor.