Een boekhouder zorgt voor duidelijkheid

De klassieke boekhouder zorgde met veel rekenvaardigheid en nauwkeurigheid voro een goede boekhouding. De nauwkeurigheid van de boekhouding is gebleven en de rekenvaardigheid wordt ondersteund door boekhoudprogramma’s. Ondernemingen hebben baat bij het werk van de boekhouder, omdat het werk zorgt voor een gedegen overzicht van de financiële situatie van het bedrijf. Strategische beslissingen worden vaak voor een groot deel beïnvloed door de cijfers die de boekhouder heeft aangeleverd. De duidelijkheid in de cijfers leidt ook tot het kunnen aanleveren van financiële rapportages aan aandeelhouders, banken, de belastingdienst en externe financiers. Hulp nodig in de boekhouding? Schakel dan Zuijdervliet & Turkenburg in.

Het voeren van de boekhouding. Hoe zien wij dat?

Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg bekijkt uw boekhouding op een praktische manier. We voorkomen onnodig printwerk, het zetten van handtekeningen bij ieder wissewasje en overbodige hiërarchische lijnen. U ziet dit terug in onze aanpak. We zijn daarmee geen reguliere boekhouder en ook geen accountantskantoor. We zorgen voor de korte lijnen die nodig zijn om snel overzicht te creëren en denken in iedere situatie praktisch en met uw belang voor ogen. Steeds meer klanten waarderen deze aanpak, omdat het zorgt voor snelle overzichten en tijdsbesparing. Deze tijd kunt u natuurlijk goed gebruiken voor de zaken waar het bij uw bedrijf echt om draait.

Wat doen nog meer bij Zuijdervliet & Turkenburg?

We doen alleen de boekhouding, maar bieden vanuit dezelfde praktische aanpak een scala aan financieel-economische diensten aan bedrijven in, met name, het MKB en aan particulieren. Onze kernactiviteiten zijn:

  • Het ondersteunen van bedrijven bij het voeren van de financiële administratie
  • Het opmaken van jaarrekeningen en kwartaaloverzichten
  • Het begeleiden van bedrijfsovernames
  • Het begeleiden van startende ondernemers
  • Het geven van fiscaal advies

Schakelt u ons ook in voor uw boekhouding?

Voor boekhouding, administrateur, adviseur financiële dienstverlening en specifieke vragen op het gebied van de bedrijfsvoering, staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar. We helpen uw bedrijf te groeien en om het bedrijfsresultaat te verbeteren. We hebben een neus voor de kansen voor uw bedrijf en staan u ook in lastige tijden met praktische adviezen terzijde. Heeft u belangstelling voor onze aanpak, heeft u aanvullende vragen of wilt u direct een afspraak maken met een van onze adviseurs? Bel dan nu met administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449. Wij regelen uw boekhouding.