Administratie- en boekhoudkantoor Bodegraven

Op zoek naar een administratiekantoor in Bodegraven voor uw inkomstenbelasting, boekhouding of belasting advies? Dan kunt u prima terecht bij Zuijdervliet & Turkenburg. Wij zijn een professioneel bedrijf met hart voor de zelfstandige ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Wij geloven in duidelijkheid. Daarom hanteren wij een heldere aanpak in Bodegraven. Bij ons administratiekantoor hoeft u geen stapels papieren in te vullen of talloze afstandsverklaringen te tekenen. We gaan praktisch te werk. Dat is Zuijdervliet & Turkenburg.

Belastingaangifte, administratie of bedrijfsovername

Wij zijn al sinds 1996 werkzaam als administratiekantoor in en rondome Bodegraven. Door de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen wij u bij verschillende werkzaamheden helpen. Denkt u hierbij aan:

 • Het opstarten van een nieuwe bedrijf in Bodegraven
 • Wij voorzien u graag van fiscaal advies
 • Inkomstenbelasting
 • Ook voor begeleiding bij bedrijfsovername
 • Daarnaast verzorgen wij graag de salarisadministratie
 • Ook de belastingaangifte kunnen wij voor u doen

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van ons administratiekantoor? Neem dan snel contact met ons op.

Persoonlijk en dichtbij

Wij zijn een professionele organisatie die graag klaarstaat voor zelfstandige ondernemers uit midden- en kleinbedrijf in Bodegraven en omgeving. Wij bieden u een persoonlijke ondersteuning. Daarnaast geloven wij als administratiekantoor in een eerlijke en duidelijke werkwijze. Bij ons hoeft u dan ook geen stapels papier te ondertekenen of door te werken. Wij gaan praktisch en slagvaardig voor u aan het werk: of het nu gaat om uw gehele administratie of voor fiscaal advies.

Daarom ons administratiekantoor in Bodegraven

Wij begrijpen dat u ook voor een ander administratiekantoor kunt kiezen. Daarom zetten wij graag die stap extra voor u. U profiteert hierdoor in Bodegraven van de volgende voordelen:

 • Wij hebben als boekhoudkantoor meer dan 20 jaar ervaring
 • Lid van Fiscount, waardoor u verzekerd bent van de juiste kennis op fiscaal gebied
 • Ook uw adres voor persoonlijk en onafhankelijk advies
 • Door ons netwerk kunnen wij altijd voor u de juist specialist inschakelen
 • Een helder werkwijze, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent

Graag meer weten? Neem contact op

Wanneer u graag wilt dat wij uw administratie overnemen in Bodegraven, dan kunt u altijd contact met ons administratiekantoor opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Ook voor vragen of meer informatie kunt u ons bellen of mailen. Een e-mail stuurt u naar: info@zuijderviet-turkenburg.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0172-44449. Wat kan ons administratiekantoor voor u in Bodegraven betekenen?