Belasting betalen of terugkrijgen?

Voor iedere ondernemer komt de belastingaangifte vaak terug. Uw aangifte moet aan een aantal voorwaarden voldoen, voordat deze kan worden ingediend. De overheid verandert veel regels in hoog tempo. Al deze wijzigingen in belastingregels maakt het voor niet-specialisten vaak tot een lastige klus: de veranderende regels kosten iedere keer tijd, ook al bent u nog zo bedreven in het bijhouden van uw administratie en het opstellen van de belastingaangifte. Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg is voortdurend op de hoogte van deze veranderingen. Iedere keer zorgt de overheid ervoor dat regels wijzigen. Wij weten hoe we u het beste kunnen helpen.

Het opstellen van de belastingaangifte. Waar letten we op?

Bij het opstellen van iedere aangifte voor de belastingdienst gaan we uit van uw belang. We kijken daarbij vooruit en geven u de tips die ervoor zorgen, dat u optimaal gebruik maakt van fiscale regelingen gedurende een lopend belastingjaar. Fiscaal advies is daarmee een van onze belangrijkste speerpunten om uw bedrijfsbelang te dienen. Gedurende onze gehele samenwerking op financieel-administratief gebied zorgen we voor een betrouwbare service, luisteren goed naar uw wensen en benutten iedere kans om u zo gunstig mogelijk door de kwartalen en jaren heen te helpen. Deze aanpak zorgt voor een voortdurend overzicht, waarbij we u veel werk uit handen nemen, door een gerichte aanpak. We voorkomen iedere overbodige handeling en schakelen alleen experts in als we die ook echt nodig hebben.

Zelf belastingaangifte doen? Bekijk deze tips

Wellicht vindt u het niet nodig om een administratiekantoor in te huren om uw belastingaangifte op te stellen of meent u, dat het u te veel gaat kosten. We geven u hierbij graag een paar tips ter bevordering van een goede relatie met de belastingdienst:

  • Dien de aangiftes altijd op tijd in
  • Vraag advies aan de belastingdienst als u twijfelt over bepaalde onderwerpen en laat dit schriftelijk bevestigen
  • Houd uw administratie goed bij, dat scheelt zoekwerk achteraf
  • Wees transparant en eerlijk

Laat ook uw belastingaangifte verzorgen door Zuijdervliet & Turkenburg

Wilt u weten op welke manier de belastingaangifte door ons wordt afgehandeld en hoe we zorgen dat de belastingaangifte voor u zo gunstig mogelijk uitvalt? Bel dan met administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449.