U wilt een bedrijf overnemen of over laten nemen?

Een bedrijfsovername is een onderwerp dat met zorg en aandacht moet worden uitgevoerd. Iedere bedrijfsovername is anders. Immers, iedere onderneming heeft specifieke kenmerken die meewegen. Plan uw bedrijfsovername dus zorgvuldig, neem de tijd die nodig is en vermijdt beslissingen die voortkomen uit enthousiasme en daarmee mogelijk verkeerd uit kunnen pakken.

Heeft u hulp nodig met een bedrijfsovername in Rijnwoude, Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Woerden, Bodegraven, Boskoop, Gouda, Kaag en Braassem, Leiden of Nieuwkoop? Schakel dan onze experts in. Wij staan graag voor u klaar.

Hoe pakt Zuijdervliet & Turkenburg een bedrijfsovername aan

Wij vinden iedere bedrijfsovername een mooie uitdaging. Iedere overname is namelijk uniek door de achtergrond die een bedrijf al heeft en datgene wat de nieuwe eigenaar ervan wil maken. Voor ons is maatwerk het uitgangspunt, waarbij we goed naar beide partijen luisteren. We brengen de huidige situatie van weerskanten in beeld en baseren ons advies op de mogelijkheden die daaruit ontstaan. Daarbij is soms een behoorlijke afstand te overbruggen, waarbij het niet eens altijd uitsluitend over de prijsonderhandelingen gaat. Ons doel blijft altijd om onze expertise in te zetten en daarmee een resultaat te bereiken waarmee beide partijen volledig tevreden zijn. Wij gaan vakkundig te werk bij een bedrijfsovername.

Voorbereiding van een bedrijfsovername

Voordat u ons of een andere begeleidende partij inschakelt, is er al veel zelf te doen. Om uw persoonlijke voorbereiding optimaal te laten zijn, kunt u denken aan de volgende aandachtspunten:

  • Bepaal uw doelen voor na de overname
  • Bepaal een richtprijs die realistisch is en binnen uw financiële mogelijkheden past
  • Breng in kaart wat u te bieden heeft
  • Maak een overzicht van de mogelijkheden van het bedrijf op termijn
  • Inventariseer de negatieve punten die van invloed zijn of kunnen worden

Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg voor uw bedrijfsovername

Vindt u meest geschikte partner bij bedrijfsovername in administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg aan het juiste adres. Bespreek met ons de mogelijkheden en laat ons de volledige situatie aan de hand van uw informatie in kaart brengen. Met onze expertise zijn we in staat om nauwkeurig de financiële situatie in kaart te brengen. Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat u aan weerskanten de juiste beslissing weet te nemen. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 0172-444449.