Advisering in de financiële sector

Bij het geven van advies in de financiële sector is van belang dat het advies bij u past. De kern ligt bij de mate waarin de adviseur uw vertrouwen waard is. Immers, u kunt bij een bedrijf dat u nog niet kent, niet direct achterhalen of het advies ook daadwerkelijk aansluit bij uw belangen. Bij administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg vinden we het heel belangrijk dat we uw vertrouwen waard zijn en dit keer op keer bewijzen met onze advisering. Schakel professionele hulp in en kies voor vakkundig advies. Neem contact op met Zuijdervliet & Turkenburg.

Een voorbeeld van een goed advies

Een ondernemer uit het groene hart was op leeftijd en wilde zijn winkel over laten nemen. De kinderen wilden het bedrijf niet overnemen en kandidaten voor de bedrijfsovername waren niet direct beschikbaar. De winkel lag aan een doorgaande weg en was prima onderhouden. Binnen korte tijd was via sociale media advertising een geschikte kandidaat voor de overname gevonden. Ons advies om via een eenvoudige en goedkope weg aandacht voor de overname te vragen was binnen korte tijd succesvol. Door deze aanpak was de over te nemen winkelier zeer tevreden over Zuijdervliet & Turkenburg. Zijn vertrouwen kregen we door ook de overname zelf te begeleiden met praktische adviezen en objectieve rapportage van feiten. Er werd een goede prijs en voorwaarden overeengekomen en beide partijen waren volledig tevreden over de dienstverlening van Zuijdervliet & Turkenburg.

Waar moet een goed advies aan voldoen?

  • Objectiviteit naar de situatie
  • Objectiviteit naar de feiten en cijfers
  • Gericht op het belang van de adviesvrager
  • Concreet en duidelijkheid
  • Deskundigheid op het onderwerp van gesprek
  • Financiële en fiscale consequenties in kaart brengen

Vraag ook ons advies over al uw financiële zaken

Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg is een adviesbureau dat zich richt op advisering over financieel-economische zaken. Ons advies is altijd gericht op het belang van de klant. Gaat een situatie de gewenste richting op? Dan ondersteunen we dit, maar we zullen ook adviezen geven om iets niet voort te zetten als we tegen onoverkomelijke probleempunten aanlopen. Daarmee besparen we u onnodig tijdverlies en kunt u zich richten op de zaken die er meer toe doen. Voor meer informatie over onze zakelijke dienstverlening kunt u Zuijdervliet & Turkenburg bereiken op telefoonnummer 0172-444449. Zuijdervliet & Turkenburg geeft kundig advies.