Administratieve werkzaamheden vragen tijd en aandacht

Een administratie kantoor doet de werkzaamheden die horen bij uw bedrijfsvoering. Uw administratie wordt overzichtelijk in beeld gebracht en u gebruikt de cijfers die door het kantoor worden geleverd voor uw strategische- en operationele beslissingen. Als de administratie goed wordt bijgehouden, dan heeft u er over het algemeen weinig omkijken naar. U creëert rust en vertrouwen binnen uw bedrijf, omdat u en uw medewerkers weten dat de administratie in goede handen is van een betrouwbaar en zorgvuldig werkend kantoor.Wilt u dit liever uitbesteden? Schakel dan de hulp in van Zuijdervliet & Turkenburg.

Uit de praktijk van een administratie kantoor

Een snelgroeiend bedrijf nam in korte tijd ruim twintig personeelsleden aan. De directeur was gewend om alles in eigen hand te houden en de volledige administratie deed hij met hulp van een paar familieleden. Met de groei van het bedrijf voor ogen en de tijdsdruk die hij ervoer, besloot hij een kantoor te selecteren om de meeste administratieve werkzaamheden uit handen te geven. Hij maakte de keuze voor het kantoor van een bevriende relatie en inventariseerde samen met een adviseur de wensen en behoeftes van zijn bedrijf. Door deze goede inventarisatie was de nieuwe aanpak binnen een aantal weken operationeel. De administratieve werkzaamheden werden op kantoor uitgevoerd door twee nieuwe krachten en de wat moeilijkere onderwerpen werden door een externe adviseur begeleid. Met deze snelle en slimme aanpak, was het bedrijf weer op orde en klaar voor de toekomst.

Waar voldoet een goed en betrouwbaar administratie kantoor aan?

De keuze voor een partij die uw administratieve werkzaamheden gaat uitvoeren of begeleiden zijn een aantal aspecten nadrukkelijk van belang. We noemen ze graag voor u:

  • Blijf bij uw selectie in de buurt van uw eigen bedrijf; dit houdt lijnen kort
  • Kies voor een partij die uw vertrouwen waard is
  • Luister naar de ervaringen van anderen met administratiekantoren
  • Vergelijk niet uitsluitend op prijs, vergelijk het hele aanbod
  • Bekijk of de aanpak van het bedrijf past bij uw stijl van ondernemen

Contact opnemen met Zuijdervliet & Turkenburg

We leggen u graag alles uit over onze praktische werkwijzen, onze kundige adviseurs en de manier waarop we onnodige werkzaamheden en papieren rompslomp kunnen voorkomen. Neem voor uw algemene vragen of specifieke vragen over uw situatie contact op met Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449. Wij zorgen ervoor dat uw administratie tiptop in orde is. Wij zijn uw administratie kantoor.