Kosten besparen op uw accountancy

“Een accountant kost te veel en het is te veel papieren rompslomp”. Met deze veelgehoorde stelling over de accountant zijn we bij administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg aan de slag gegaan. Wij vinden ook dat het werk van een accountant sneller en praktischer kan worden uitgevoerd en dat de kosten van ondernemers voor een accountant omlaag kunnen. Met onze aanpak mogen we inmiddels steeds meer ondernemers van dienst zijn: praktisch, kostenbesparend en het vizier op uw bedrijfsbelangen.

De rol van een accountant

Een accountant is iemand die jaarrekeningen opstelt en controleert. Met name bij grote- en middelgrote bedrijven is dit een verplichting. Veelal geldt de verklaring van de accountant als bepalend voor de juridische correctheid van ingediende stukken. De titel accountant mag niet zomaar worden gevoerd, omdat er een voltooide opleiding met diploma aan vooraf moet zijn gegaan. De meerwaarde voor beursgenoteerde bedrijven is onmiskenbaar. Bij administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg schakelen we pas accountants op het moment dat hiertoe een noodzaak is. Daarmee besparen we u veel geld. In veel financieel-administratieve zaken is een officiële accountantsverklaring niet nodig. Wij kennen de regels en weten wanneer u zo’n verklaring beslist nodig heeft.

De dienstverlening ban Zuijdervliet & Turkenburg

We bieden u graag een overzicht van onze belangrijkste vormen van dienstverlening:

  • Opstellen van jaarrekeningen door een accountant
  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Fiscaal advies
  • Bedrijf starten en bedrijfsovername

Onderstaand vindt u ons telefoonnummer. We bieden namelijk ook praktische oplossingen voor specifieke onderwerpen. Denk hierbij aan het invullen van de aangiftes erfbelasting, belastingaftrek in afwijkende situaties en gerichte adviezen om de financiële gezondheid van uw bedrijf goed te houden of te krijgen.

Maak ook gebruik van de diensten van Zuijdervliet & Turkenburg

Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Met onze praktische aanpak besparen we u tijd en geld. U kunt rekenen op onze volledig professionele aanpak. Deze is voortdurend gericht op uw persoonlijke- en zakelijk belang, waarbij we zorgen voor een tot in de puntjes verzorgde financiële administratie, maatwerk voor iedere klant en de onverstoorbare ambitie om iedere keer opnieuw ons beste been voor te zetten. Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een advies over uw situatie? Bel dan met administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg op telefoonnummer 0172-444449.