ZT Pand 2

Zuijdervliet & Turkenburg biedt begeleiding aan starters

Als u start als ondernemer zijn er veel zaken die u goed moet regelen. Een eigen bedrijf is een droom die werkelijkheid wordt, maar er komt alleen wél veel op u af. Zuijdervliet & Turkenburg heeft veel verschillende bedrijven geadviseerd. Daarbij zijn wij graag persoonlijk betrokken bij de klanten die wij adviseren.

Kennismaken tijdens de Startersdag
Op woensdag 30 oktober verzamelen starters zich in Alphen aan den Rijn tijdens de Startersdag, wat onderdeel is van de Week van het Werk. Dit kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor starters, ZZP’ers en small business ondernemers is uitstekend geschikt om u te oriënteren, ideeën te delen en plannen te toetsen. Op de Startersdag is Zuijdervliet & Turkenburg aanwezig met een stand en beantwoord ons team de vele vragen waar u als ondernemer mee te maken krijgt.

Zuijdervliet & Turkenburg
Voor het opstellen van een ondernemersplan, het kiezen van de beste rechtsvorm, het opzetten van uw financiële administratie en allerlei fiscale vraagstukken, kunt u bij Zuijdervliet & Turkenburg terecht. Wij zijn een financieel en fiscaal adviesbureau met korte lijntjes en een persoonlijke, duidelijke dienstverlening. Door te helpen met het opstarten van een onderneming, het verzorgen van de administratie of opstellen van de jaarrekening ontzorgen wij u en halen zo het optimale uit uw bedrijf.

Klaar voor de start? Bezoek de stand van Zuijdervliet & Turkenburg tijdens de Startersdag. Of neem gerust eens contact op via telefoonnummer: 0172-444449.